FRISS SAJTOK

A friss sajtok savós vagy savós-tejoltós módszerrel készülnek, erjesztés és érlelés nélkül. Nedvességtartalmuk magas, lágy, krémes, jól kenhető sajtok. Egyes fajtái szinte folyékonyak, néha sózottak vagy tejszínnel dúsítottak. Állaguk lehet túrószerű vagy krémszerűen kenhető.

FRISS SAJT termékeink

MASCARPONE BRESCIALAT

Lombardiá-ból származó, tejszínből, préselés nélkül készült, túró állagú…

CREME FRAICHE

Francia eredetű, sűrű, zsíros termék. Állaga hasonlít a tejfölre, íze azonban édesebb…

RICOTTA BRESCIALAT

A ricotta hagyományosan a sajtkészítés során fennmaradó tejsavóból készülő…

TEJSZÍNES FRISS SAJT

A Bayernland krémsajt friss teljes tejből és tejszínből készül. Finom íze ideális alapot…

BUFFALA MOZZARELLA

Fehér színű, szálas szerkezetű gyúrt sajt. A dél-Olaszországi Campania és Lazio…