JUHSAJTOK
Elsősorban a friss juhtejből készülő, delikát jellegű sajtokat soroljuk ide. Természetes összetevőik és alacsony kalóriatartalmuk miatt tökéletes kiegészítői lehetnek a diétás étrendnek is.Ezek lehetnek friss sajtok (Larzac, Broccio), lágy sajtok (Venaco), kékpenészes sajtok (Roquefort), vagy préselt sajtok (Pecorino). Jellegzetes ízük a juhtejnek köszönhető.
JUHSAJT termékeink

Feta sajt
A Feta sajtról Candia itáliai utazó írt először 1494-ben a Bizánci Birodalomban …

Manchego fiatal
A Manchego sajt, Spanyolország egyik legismertebb juhsajtja…

Manchego öreg spanyol juhsajt
A La Mancha vidékről kapta nevét…

Pecorino Moliterno
Olaszország déli részéről, Moliternóból származó…

Pecorino Romano DOP
Pecorino szó jelentése a juhállományra uta…

Romero
A juhsajtok kedvelői minden bizonnyal előbb utóbb felfedezik a spanyol sajtokat. Rozmaringgal…

Roquefort
Ami az angoloknál a Stilton az a franciáknál a Roquefort. A sajtot egy sajátos penicillin gombával oltják…

Tierno
Spanyolországból származó, 100% pasztőrözött juhtejből készített sajt. A juhok La Mancha…

Tomme pur Brebis
A Tomme pur Brebis sajtot a Pyrénées-Atlantiques-i Aquitania régióból származó nyers juhtejből…