FEKETE CSERESZNYE PÜRÉ Az egyik legjobb – a bázeli – fekete cseresznye a franciaországi Rajna vidéken terem. Ebből készítik a Ponthier püréit, mely garantálja a csodálatosan édes és gyümölcsös ízt, valamint a káprázatos lila színt. 100%-os gyümölcstartalommal rendelkezik. BRIX: 17 MIRABELLE PLUM PÜRÉ Oltalom alatt álló földrajzi jelzéssel ellátott francia területről származó gyümölcsökből készülő püré. A gazdálkodásoknak nagyon oda kell figyelniük a minőségre, mely garantálja a gyümölcs cukortartalmát és eredetét. A Lorraine Mirabelle szilva mindig "tökéletesen érett". Finom, vékony héjjal rendelkeznek, amely nem változtatja meg az ízét, könnyű illatú, finom ízű és édes húsú. Gyümölcstartalom 90%, cukortartalom 10%. BRIX: 28 MORELLO CSERESZNYE PÜRÉ Szerbiában termesztett Oblacinska fajtából készülő püré. A Morello cseresznyefa kicsi és törékeny, ezért nagy gondosságot igényel. Teljesen érett állapotban kézzel szüretelik a gyümölcsöt. Ez a fajta lédús és különösen édes. Gyümölcstartalom 90%, cukortartalom 10%. BRIX: 26,5 ŐSZIBARACK PÜRÉ (fehérhúsú) A francia Rhône-völgyéből származó őszibarack termesztéséhez a táj meleg, mérsékelt éghajlata, a sok napsütés és a jó vízelvezetésű talaj ideális körülményeket teremt. Az őszibarackot teljes éréskor kézzel válogatják, majd szállítják a feldolgozóüzembe. A kiválasztott fehér őszibarackok íze kiváló, húsa illatos és fehér, egyszerre édes és kissé savanyú. Gyümölcstartalom 90%, cukortartalom 10%. BRIX: 19,5   ŐSZIBARACK PÜRÉ RUBY A franciaországi Rhone-völgyből származó gyümölcsből készül. Az őszibarackok csak 1-2 hétig teremnek, amit kézzel szednek le a szezon végén, amikor már teljesen érett. Ezután szállítják a feldolgozóüzembe, ahol elkészítik a lágy, illatos húsú, szájban olvadó gyümölcsből a kiváló minőségű gyümölcspürét. Gyümölcstartalom 90%, cukortartalom 10%. BRIX: 19,5 SÁRGABARACK PÜRÉ A franciaországi Rhone völgyből származó Bergeron kajszibarackból készülő püré. Ezen a területen teremnek - a jól karbantartott táptalajnak és a bőséges öntözésnek köszönhetően – a legszebb, legízletesebb és legillatosabb barackok. A gyümölcs betakarítása teljes mértékben kézzel történik, biztosítva ezzel, hogy a barack a legérettebb állapotában, a legmegfelelőbb cukortartalommal kerüljön szüretelésre. Gyümölcstartalom 90%, cukortartalom 10%. BRIX: 28