GÖRÖGDINNYE PÜRÉ Szicíliából származó görögdinnyékből készülő püré. Itt a kedvező talaj és az éghajlat is tökéletes ahhoz, hogy magas cukortartalmú, különlegesen édes gyümölcsök növekedjenek. Ezenkívül az itt termő dinnyék húsa a legélénkebb színű. A feldolgozóüzembe szállítás után a görögdinnyét óvatosan, kézzel hámozzák meg, mely nagyon aprólékos munka, de elengedhetetlen a friss gyümölcsből készülő püré legjobb minőségének biztosításához. 100%-os gyümölcstartalommal rendelkezik. BRIX: 9 SÁRGADINNYE PÜRÉ A Quercy sárgadinnye védett földrajzi jelzéssel rendelkező területről származik, mely Franciország délnyugati részén található. Az OFJ-tanúsítás elnyerése érdekében a termelésnek nagyon szigorú előírásoknak kell megfelelnie: a talaj 25% -át meg kell haladnia az agyagtartalomnak, mely fontos a dinnye pézsma ízéhez. A földet pihentetni kell és a gyümölcs minimum BRIX szintje is előírás. A dinnye ízletességéhez hozzájárul a déli fekvés, a hűvös éjszakák, melyek a mediterrán és az óceáni éghajlatnak köszönhetőek. A dinnyéket kézzel szedik le, hogy ellenőrizhessék az egyes darabok pontos érettségi szintjét. A püré előállításához csak az első osztályú dinnyéket használják fel. Gyümölcstartalom 100%. BRIX: 13,5